Наши новости
Категория 1

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 2

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 3

----------
----------
----------
----------
----------

Календарь
{calendar}
Популярные статьи
    {topnews}
Архив новостей
{archives}
Наш опрос
На manucoz.ru вы найдете новейшие и лучшие шаблоны для ucoz, скрипты для ucoz, новейшие базы SEO и многое другое


Головна » 2012 » Листопад » 6 » Засідання творчої групи учителів світової літератури та російської мови
11:13
Засідання творчої групи учителів світової літератури та російської мови
Канікули – це час, коли учитель підсумовує пройдене, планує подальшу роботу з учнями, зустрічається з колегами для обміну досвідом та творчої роботи.

Так, 30 жовтня цього року відбулося засідання творчої групи учителів світової літератури та російської мови, підготовлене та проведене заступником керівника відділу освіти з методичної роботи Іриною Вікторівною Грековою. У цей день учні 8-11 класів зі шкіл району брали участь в олімпіаді з російської мови. Нова програма-конструктор тестів по визначенню рівня знань учнів була спочатку апробована на учасниках творчої групи. Опрацювавши програму педагоги дійшли висновку, що її використання доцільне під час організації та проведення уроків не лише для контролю за рівнем знань але і для відстеження рівня можливостей та рівня успіху кожної дитини, її помилок. Програму можливо використовувати для визначення тем для повторення та організації роботи над помилками. Для учнів – це, перш за все, об’єктивно-неупереджена оцінка знань.

Учасники творчої групи впевнені, що вказана програма зацікавить небайдужих вчителів російської мови та світової літератури району.

 

Переглядів: 766 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: